Draga mea, este momentul să-ți împlinești visurile! Cum? Este atât de ușor! Trebuie doar să îți creezi un cont pentru a putea revendica premiile garantate! Introdu informațiile personale în câmpurile de mai jos și gata! Distracția poate să înceapă!

Atunci când ai acumulat cel puțin 10 puncte în contul tău, îți poți alege un premiu garantat din prima categorie. Sau poți acumula în continuare puncte prin introducerea unor coduri suplimentare și îți poți alege un premiu garantat din a doua sau a treia categorie.

Dacă ai înregistrat deja coduri prin SMS sau online, te rugăm să folosești același număr de telefon pentru a putea asocia contului tău punctele deja acumulate.
*Adresa trebuie să fie în format complet, pentru a putea efectua livrarea premiilor (stradă, număr, bloc, scară, etaj, apartament, județ).
Prin completarea și semnarea acestui formular, declar că sunt de acord ca datele mele personale să intre în baza de date a companiei SCA Hygiene Products SRL - operator de date cu caracter personal și a partenerilor săi. La cererea dvs. scrisă, datată și semnată, trimisă pe adresa București, Str. Polonă, Nr. 68-72, Sector 1, SCA Hygiene Products SRL vă garantează dreptul de acces, opoziție și intervenție asupra datelor personale comunicate, conform Legii 677/2001 și vă confirmă o dată pe an în mod gratuit date care vă privesc sau va înceta în mod gratuit orice prelucrare a acestora. De asemenea, SCA Hygiene Products SRL va rectifica, actualiza, bloca, șterge sau transforma în date anonime acele date a caror folosire nu este conformă dispozițiilor Legii 677/2001. Datele solicitate nu vor fi difuzate către terți cu excepția operatorului de marketing direct al SCA Hygiene Products SRL.